lauantai 30. heinäkuuta 2016

Oot mun kaikuluotain

Tänään käytiin ottamassa meidän kihlakuvat! Otettiin kuvat meidän perheen mökin lähistöllä olevalla kalliolla. Ei haluttu kuvista mitään liian virallisia, eikä näitä ole tarkoitus laitella kutsuihin tai save the date-kortteihin. Haluttiin pieni muisto tästä kesästä ja tuoreesta kihlauksesta.


Itse kihlajaisia vietetään muutamassa eri osassa. Ensi viikonloppuna vietetään kihlajaisia lähinnä mun suvun kesken ja myöhemmin sitten Antin suvun kanssa. Molemmista tulee oma postaus sitten tietenkin! 

 Kuvat Karoliina/  Kolmistaan-blogi

10 kommenttia:

 1. Hei aivan ihania kuvia! Ja ootte todella hyvännäköinen pariskunta :) Jään seuraamaan teidän blogia todellakin, arvaan jo näistä kuvista että teille tulee todella hyvännäköiset häät!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania kuvia! Onnea! 💕

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana sormus sulla! Saako udella suunnittelijaa/jälleenmyyjää? Onnea kihlauksen johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljon! Suunnittelijana on oma mies, oli suunnitellut sormuksen mun toiveiden pohjalta. Sormuksen luomisprosessin ja sormuksen on tehnyt Seinäjoella Kultaseppä Hanhiniemi. Suosittelen paikkaa todellakin! Aiotaan myös teetättää vihkisormukset siellä. Jos ette ole Seinäjoelta, ei matka ole este sormusten teettämiseen siellä. Kannattaa ottaa yhteyttä.:)

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia teistä! Fiilis välittyy ja tulee itsellekin jotenkin onnellinen fiilis kun näitä katsoo :D

  VastaaPoista