lauantai 20. elokuuta 2016

365

Okei, oikeasti 364 päivää meidän häihin. Eilen vieteltiikin Antin kanssa meidän prehääpäivää! Sattui vielä niin kivasti, että Antilla oli tuo eilinen töistä vapaata.. Aina jossain vaiheessa jompi kumpi sano "mieti, vuoden päästä!" Ja onhan se hullua, että vaan vuoden päästä on jo häät. Vuosi menee kuitenkin niin nopeasti!

Koska rakastan listoja, tein teille listan, mitkä kaikki konkreettiset asiat on jo hommattu!Lisäksi koristelut on suunniteltu ja muutenkin homma tuntuu olevan melkoisen hyvinkin hallinnassa!
Antillekin saadaan ehkä hommattua puku syyskuun aikana. Oikeastaan mun mekon hakemisen ja Antin puvun hommaamisen jälkeen ei tälle syksylle juuri jää, kun ehkä ebaysta koristeiden tilaaminen, kaikki muu jää ensi keväälle ja kesälle. (Teen teille muuten mekon ostamisesta erikseen postauksen tässä lähiviikkoina!)

Joku voi myös ihmetellä, miksi ihmeessä näin hirveällä höngällä ja kiireellä asioita ollaan tehty ja järjestelty. Oon halunnut hoitaa näitä hääjuttuja pois alta, koska kuukauden päästä mun bändi alkaa nauhoittamaan levyä (syö aikaa ja rahaa), mulla on syksyllä vielä syventävä harjoittelu (syö aikaa) ja kandiakin pitäisi alkaa kirjoittamaan. En oo halunnut tehdä näinkin ihanasta asiasta, kuin häistä, lisästressin aihetta. Onneksi on tämä ihanainen hääblogi ja lifestyleblogi, jotka toimii pieninä pakopaikkoina kiireen ja stressin keskellä.!

Onkos muita, joille on tiedossa kiireinen vuosi häiden järjestämisen lisäksi? 

*Muokattu 21.8., lisätty unohtuneet bändi sekä hääyön majoitus

8 kommenttia:

 1. Vautsi, te ootte kyllä saaneet hyvin hommia jo tehtyä! :) Meillä on kirkko, juhlapaikka, valo- ja videokuvaaja sekä bändi varattuna. Mistään mekoista tms ei vielä tietoakaan, no mutta onhan tässä aikaa <3 Odotan innolla sun häämekkopostausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitsi unohin tosta ihan kokonaan myös bändin! Sehän meillä on. :D Sen siitä saa, kun unohtaa häävihkon kotiin ja ollaan nyt just Seinäjoella..

   Ja tosiaankin on hyvin vielä teilläki aikaa! Mua vaan kauhistuttaa tuo yliopiston alkaminen ja kandi niin paljon, että nää hommat haluan hoitaa alta pois!

   Poista
 2. Mitä teidän prehääpäivään kuului?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukuttiin pitkään, tehtiin tilaus noista herkkubuffetin jutuista, käytiin syömässä ja leffassa. :)

   Poista
 3. Meillä kans alkaa olla kaikki varattavat asiat hankittuna. Iso plussa meillä oli se, että hääpaikka on omasta takaa, vanha tanssilava. Helpottaa kummasti kun on ajoissa liikkeellä. Mekkoa en oo vielä hankkinu ja ootan ihan innolla mitä siun häämekkopostaus pitää sisällään :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ois kauheeta jos jäis joku juttu pois häistä tai unelmien paikka saamatta vaan koska oli myöhässä!

   Poista
 4. Kiva löytää blogi, jossa häitä vietetään tutulla paikkakunnalla, saanko kysyä, mikä tämä juhlapaikka on jonka ootte varanneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varattiin Kitinojan kylätalo!:) Oon tekemässä siitä erikseen postausta vielä tulevaisuudessa, mutta se otettiin. Oli tarpeeksi iso paikka meidän häille ja tosi siisti.:)

   Poista