keskiviikko 17. elokuuta 2016

Kaasojen pukeutuminen


 Kun pyysin minulle neljää tärkeää naista kaasoksi, oli oikeastaan ensimmäinen yhteinen asia se, mitä laitetaan päälle. Kaikki neljä rakasta kaasoani ovat hyvin eri värisiä hipiältään sekä hiuksiltaa, sekä kaikki ovat ruumiinrakenteeltaan myös hyvinkin erilaisia. Oli siis sanomattakin selvää, että samanlaisia mekkoja ei heille tule. Toisaalta, vaikka sama malli olisikin käynyt heille, en olisi itse välttämättä halunnut kaasoilleni samanlaisia mekkoja. 

Mulle on tärkeää kaasojenkin pukeutumisessa, että he tuntevat olonsa kotoisaksi niissä vaatteissa, joissa viettävät meidän hääpäivän. Koska mulle oma tyyli on hyvin tärkeää, haluan, että kaasoilla on myös varaa valita mekoista oman tyylisensä.Pienet kriteerit tottakai kaasojenkin pukeutumiseen löytyi. Haluaisin, että mekko on pitkä. Lattiaan asti, kauniisti laskeutuva sekä kepeä. Värin saa omalle hipiälle valita meidän häiden teemaväreistä, eli kaikista violetin sävyistä ja harmaasta. Harmaanlilatkin mekot on sallittuja! Oikeastaan tämän postauksen kuvista voi saada aika hyvin ideaa, mitä olin mekoista ajatellut.

Mekkojen yläosalla ei ole mulle väliä, mikä tahansa sopii kantajalleen, on hyvä! Tietenkin liian paljastava mekko ei ole suotava, mutta sen mun kaasottimet jo tietääkin. Musta on ihanaa, että kaasojen puvut on erilaisia, silti vähän samanlaisia ja kuitenkin kantajansa näköisiä ja meidän juhlaan sopivia. Toki myös käytännöllisenä ihmisenä olisi ihailtavaa, että kaasoilla olisi käyttöä mekolle myöhemminkin sitten!Kaasojen hiuksiin, meikkeihin ja koruihin en myöskään puutu, sillä jokainen stailaavat itsensä varmasti pukunsa mukaan. Tärkeintä on, että kaasotkin tuntee olonsa meidän juhlapäivänä kauniiksi ja hyväksi!

 Mitä mieltä te ootte kaasojen pukeutumisesta? 
Pitääkö olla samanlaiset asut vai täysin erilaiset?
Millä perustein te valitsitte kaasojenne puvut?Kuvat Googlesta 6 kommenttia:

 1. Infinity dress -mekot tulee mun kahdelle kaasolle.. Niistä saa muokattua yhdestä mekosta niin monta erilaista versiota että joka kropalle löytyy se oma.. :) meille tulee siis myös pitkät maximekot ja vaaleanpunaisen sävyistä löytynee omat värit meidän teeman mukaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa oikeinkin hyvältä suunnitelmalta! Ja nuo Infinityt on kyllä käteviä! Ootteko jo tilanneet ne ja testailleet? Jos ette ni kokemuksia ois kiva kuulla!:)

   Poista
 2. Oi että, miten upealta näyttää nuo violetit puvut! :) Minulla oli yksi kaaso, ja hänelle sopi erinomaisesti kun ehdotin, että voisiko hänen pukunsa olla musta. Bestmaneilla oli mustat puvut, mustat kauluspaidat ja hopeanharmaat kravatit. Ostimme kravatit bestmaneille, mutta muuten bestmanit ja kaaso maksoivat asunsa itse. Minusta on todella kaunista, jos kaasojen asuissa on jokin yhteneväisyys. Pukujen ei tarvitse olla samanlaisia tai samanvärisiä, mutta on näyttävän näköistä, jos ne jotenkin sopivat yhteen. Tuo on kuitenkin hankala juttu, että voiko kaasoja pyytää pukeutumaan esimerkiksi häiden teemavärien mukaan...

  Ps. Blogissani alkoi tänään juhla-alan ammattilaisia esittelevä juttusarja, joka ilmestyy aina torstaisin. :) http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/08/juhla-alan-ammattilaiset-kultaseppa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on varmasti tyylikäs valinta myös kaason pukuun! Unohdinpa postauksessa sanoa, että meillä siis kaasot ostavat itse pukunsa myös, joten siksikin aikalailla vapaat kädet pukuun.

   Morsiamen on hyvä tietää kaasojen maku ja esimerkiksi juuri se, onko häiden teemaväri kaason inhokki. Onneks mun kaasoille kävi violetti ja sen eri sävyt oikein hyvin! :)

   Poista
 3. Moikka! Ihanaa lukea siun ajatuksia häistä, sillä pystyn samaistumaan ajatuksiisi ja meillä on aika sama maku mitä häihin tulee! Jään innolla seuraamaan miten suunnitelmat teillä etenee. Jaan myös omille kuasoille tämän tekstin, sillä sinä puit ajatukseni sanoiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, jos tästä postauksesta on hyötyä!:) Tervetuloa seurailemaan!:) Ja ideoita ja postaustoiveita saa toki heitellä tänne myös!

   Poista