tiistai 20. syyskuuta 2016

Herkkubuffan tavarat netistä

Meille on alusta asti selvää, että häihin tulee herkkubuffa. Ei siis karkkibuffa, vaan herkkubuffa. Ajatuksena on laittaa herkkubuffaan esimerkiksi keksejä, kermavaahtoa, strösseleitä, marsipaaneja ja jotain muuta kivaa herkkua! Lisäksi illalla herkkubuffan viereen avataan juomapiste, jossa tarjolla on boolia ja aikuisten juomia, sekä myös pienille vieraille omat juomat.

Aloin etsimään kertakäyttöastioita, somisteita ja tavaroita herkkubuffaan sekä juomapöytään ja törmäsin pieneen ongelmaan. Kertakäyttöastioita esimerkiksi myydään hirmuisen pienissä paketeissa, joten meidän olisi pitänyt ostaa monta pakettia. Meille on tulossa paljon vieraita ja hinta pelkille kertakäyttölautasille hinta hipoi tietyissä kaupoissa lähemmäs kuuttakymmentä euroa ja tämä kyllä suoraan sanottuna vähän hirvitti. Onneksi löysin googlettelujen jälkeen Something old-verkkokaupan! Tuolta löysin meille herkkubuffan ja juomapisteen tavarat aika paljon halvemmalla, kuin muualta! Nyt aattelinkin esitellä meidän herkkubuffan tarvikkeet!

Mennään ensin niihin kertakäyttölautasiin. Kertakäyttölautasia löytyy monia eri kokoja ja monia eri värejä sekä muotoja. Itse tykästyin jotenkin tuohon neliömalliin perinteisen pyöreän sijasta. Näitä lautasia on 16kpl per paketti ja tilattiinkin näitä kahdeksan pakettia. Värimaailma haluttiin pitää herkkubuffassa ja juomabuffassa mustana, hopeana sekä violettina.

Kertakäyttömukit haluttiin sopivan lautasiin, joten niitäkin tilattiin hopeisia ja mustia. Erikseen viinille pitää hommata jotkut muut lasit tai mukit, mutta boolille nämä on varmasti oikein hyvät! Mukeja myytiin kahdeksan kappaleen paketeissa ja niitä tilattiin 12 pakettia. Tykkään erityisesti tuosta kiiltävästä pinnasta, sillä se tuo vähän juhlavuutta kertakäyttöastioihin!

Pillejä pitää juhlissa olla tottakai, joten myös niitä lisättiin listalle! Tuolla kaupassa on niin söppänöitä pillejä, että olisin voinut tilata kaikkia! Teemavärien puitteissa päädyin tilailemaan erilaisia pillejä violetin, mustan ja hopeisen värin mukaan. Pillit tulee kymmenen paketeissa ja paketteja me tilattiin kahdeksan.Meille on tulossa jonkin verran liitutauluja ja liitutauluteemaa koristeluissa ja esimerkiksi ohjelmissa joten nää tarrat tuntui hyvältä ajatukselta buffaan. Aattelin kirjoitella näihin, mitä missäkin purnukassa ja purkissa on ja laittaa purkin kylkeen. Lähtee varmasti liuottamalla irti, jos purnukkaa pitäisi käyttää uudestaan. Näissä on 20kpl per paketti ja tilasin näitä kaksi pakettia. Eipähän lopu kesken! Näitä voisi myös käyttää noutopöydässä..

Herkkukauhoja tilasin kaksi lähinnä juuri strösseleille ja pienille koristeille, joita voi laitella kokoamaansa herkkuun.

Lautasliinoja oli myös niin montaa ihanaa kuosia, väriä ja kokoa, että valinnanvaikeus meinasi iskeä. Päätettiin kuitenkin pitäytyä samalla linjalla, kuin lautasissa ja mukeissa. Näitä lautasliinoja oli 20kpl per paketti ja tilattiin näitä kolme kappaletta.

Yllä oleva löytö oli aivan mainio ja pelastaa luultavasti muutaman pöytäliinan. Muovinen pöytäliina nimittäin toimii varmasti herkkubuffassa, jossa käy pieniä vieraita sekä juomapisteellä, jossa käy vähän isompia vieraita. Punaviiniroiskeet ei paljon haittaa, kun roiskeet voi pyyhkiä pois liinalla. Näitähän voi käyttää myös uudestaan, joten näitä tullaan käyttämään vielä monissa bileissä! Ostettiin näitä kaksi kappaletta. Näitäkin löytyy myös monessa värissä ja myös suloisilla kuvioilla vaikkapa lasten juhlille!

Lippuviirejäkin löytyi vaikka kuinka paljon lasten synttäriviireistä häävireihin sekä aikuisten synttäreihin. Viirit on myös muovia, joten ne kestää vaikka ulkojuhlissa sadetta! Ajateltiin askarrella viireihin kiinnitettävät tekstit tai kirjaimet, joten niitä voi käyttää myös myöhemmin uudestaan.

Tämä viimeinen ostos ei liity herkkubuffaan vaan oli täysin heräteostos. En oo välittäny sukkanauhoista ja oon aina ajatellut, että kunhan nyt joku löytyisin. Törmäsin kaupassa kuitenkin tuohon sukkanauhaan ja ihastuin siihen heti. Se on niin kaunis! Lisää sukkanauhoja löydät täältä.

Tykkäsin tosi paljon Something old-verkkokaupasta, sillä sieltä löytyisi häihin vaikka ja mitä, mutta myös kaikkeen muuhunkin juhlaan. Omat sivunsa löytyy niin Baby Showereille, häihin, teemajuhliin, synttäreille, muihin merkkipäiviin.. Isoin plussa meille kaupassa oli se, että valinnanvaraa oli paljon! Joissakin kaupoissa ahdistuin, jos lautasia oli tarjolla tasan kolmea erilaista. Jotta saa omannäköiset juhlat, pitää olla varaa mistä valita. Myös nuo pakkauskoot oli meille paras ja edullisin vaihtoehto. Kaikki nämä tarvikkeet ja kamat maksoivat vähän päälle satasen!Ootteko te tilanneet tuolta mitään? Millaisia teemoja teidän herkkubuffassa tai juomapisteellä
nähdään?

6 kommenttia:

 1. Oi ihania viirejä ja paperipillejä. Kun nuo viirit on katossa ei oikeasti ole väliä mitä materiaalia ne on. Paperipilliä kannattaa kokeilla rupeaako se miten laskemaan väriä. Minulla oli pinkkejä ja ne alkoi vähän aikaa seisottuaan lasissa laskemaan väriä juomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei sisällä ookkaa väliä, lähinnä sitä, että jos ulos haluaa laittaa ni nuo on hyvät.:) Ei tuu esim. paperimassaa vieraiden niskaan jos sataa.:D Kokeilin itseasiassa noita pillejä, ei irtoa väriä mut niinku paperipillit yleensä, ne turpoo ku ovat tarpeeks kauan lasissa nesteen kanssa. Onneks ei nyt ihan hetkessä mene mössöksi!:)

   Poista
 2. Pitääpä käydä tutkailemassa Something Oldin valikoima! :) Mä olen tilannut meidän paperipillimme Teippitarhasta, mutta vielä on vähän auki, mistä lähden tilaamaan noita muita karkki/herkkubuffan osasia... Voisi olla ihan hyvä vaihtoehto tämäkin! :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia olet tehnyt! Tykkään eritoten värimaailmasta.

  Meille tulee kakkubuffa, mutten vielä ole sen kummemmin ajatellut tarkempia juttuja. Eniten sitä, millaisia kakkuja buffaan haluan ja kuka voisi niitä leipoa. :D Onneksi osaavia ystäviä ja sukulaisia löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa kakkuja! Mäki haluaisin jotain kivaa ja vähä erilaista, ei pelkästään karkkia.. Kakut kuulostaa ihanalta!:) <3 Ja tosiaan onneks sukulaiset auttaa tässä(kin).

   Poista