perjantai 7. lokakuuta 2016

Entä sitten, kun mieli muuttuu?

Otsikkoa ei kannata säikähtää, sillä mielen muuttumisessa ei ole kyse siitä, etteikö haluttaisi häitä. Halutaan todellakin! Mielen muuttuminen koskee tässä postauksessa häiden teemaa. Aluksihan ajatuksena oli pitää keijukais/luontohäät. Ajatus tuntuis hyvältä siihen asti, kunnes aloin miettimään pöytäkoristeita, enkä keksinyt mitään tapaa toteuttaa pöytäkoristeita juuri niin, kuin halusin. Tai sanotaan näin, että pöytäkoristeet olisi voitu toteuttaa jos vieraita olisi tullut se 50 vajaan 150 henkilön sijasta. Tällä viikolla oon ollut saikulla ja mieltäni vähän piristääkseni oon taas alkanut miettimään häitä. Ja nyt päätin että perhana ne pöytäkoristeet pitää suunnitella. Kävikin niin hassusti, että päädyin vaihtamaan meidän häiden teeman.

Teemaväri pysyy violettina edelleenkin ja mun hiukset tulee olemaan vähän keijukaistyyppisesti laitettuna. Luontoteema on nyt leikattu kylmänviileästi pois meidän häistä ja teemana on enemmänkin bohoteemaiset keijukkahäät, yhdistettynä moderniin ja maskuliiniseen liitutauluteemaan. Liitutauluja haluttiin alun alkaen pöytiin ja paikkakorteiksi, ja niistä ei haluttu luopua. Antin kanssa keskusteltuani tultiin siihen tulokseen, että boho on meille oikeinkin hyvä teema. Bohous näkyy meillä rentona yleisilmeenä, mutta pidetään se silti tyylikkäänä. Koristeissa on paljon pitsiä, harsokukkaa, liitutaulumeininkiä sekä ajattelin bohotyyliin haalia erilaisia kukkamaljakoita pöytiin. Paperilyhdyistä sekä valoista en ole luopunut myöskään! Tein muutamia inspiskollaaseja bohotyylistä..

Hassua, miten tuntuu kaikki hääasiat loksahtavan jotenkin hyvin paikoilleen! Stressasin jo kovasti tyylin muuttamisessa sitä, että meidän hääkutsut (jotka on muuten ollu jo muutamia viikkoja kaapissa tallessa!) ja mun häämekko (jonka senkin syyskuun alussa ostin!) ei sopisi tähän uuteen tyyliin. Nyt kun mietin, ne sopii paremmin meidän uuteen bohotyyliin, kun luontoteemaan.Nyt muutenkin visio kokojuhlapaikasta on harvinaisen selvä! Luulen, että kun teen esimerkkejä meidän pöydän kattauksesta ja koristeista tänne, saatte paremmin selvää mitä tuleman pitää. Nää mun selitykset ei aina nimittäin ole niitä kaikkein selvimpiä..

Onko muita morsioita, jotka ovat vaihtaneet
teemaa lennosta?

6 kommenttia:

 1. Ihania inspiskuvia! On myös kiva kuulla, ettei puku yms. mene uusiksi teeman vaihdon myötä.

  Ja hep! Vaihdettiin teemaa, ja kirjoitinkin siitä viikko kaks takaperin oman blogini puolelle. :) Meillä oli aiemmin väriteema, nyt häät kietoutuvat metsän ja musiikin ympärille. Vaihdosta olen erittäin tyytyväinen, on kotoisa olo uutta teemaa ajatellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo kotoisuus tuli meillekin uuden teeman myötä! Tuntuu, että kaikki palaset on nyt loksahtaneet paikoilleen ja olo on aika levollinen.:) Käynpä kurkkaa tuon sun postauksen!

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kuulostaa hyvältä uusikin teema! :) meillä ei varsinaisesti koko teema ole muuttunut vaikka aikamoinen tuuliviiri olenkin, mutta esimerkiksi ideat pöytäkoristeista tai muista yksityiskohdista sitten sitäkin enemmän!

  VastaaPoista
 3. Uusi teema kuulostaa todella hyvältä! :) Meillä vaihtui häiden teema ihan kokonaan. Aluksi mietimme kartanohäitä ja väreiksi pinkkiä ja valkoista. Lopulta vietimme industrial-häitä ja teemavärimme olivat musta, hopea ja valkoinen.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin oli liila teemavärinä! Voisin laittaa linkin, missä olis muutamia kuvia meidän häistä! :-)

  https://mariellayletyinen.squarespace.com/dora-rasmus-1

  VastaaPoista