torstai 3. marraskuuta 2016

Lehtihullaantuminen ja häämessut!

Oon työntänyt hääjutut pois mielestä alkusyksyn jälkeen, kun yliopiston kiireet ja velvoitteet on vieneet aikalailla kaiken ajan. Tottakai hääjutut on pyörineet mielessä ainakin pinnallisella haavetasolla, mutta konkreettisia hankintoja en ole tehnyt hääpuvun oston jälkeen. Nyt kuitenkin hääasiatkin alkoivat pyöriä taas kunnolla mieleni sopukoissa, sillä a.) päätin mennä Jyväskylän häämessuille tammikuun 21. päivä ja b.) sain käsiini uuden Häät ja juhlat-lehden.

En oikein tiennyt, mitä häälehdeltä odottaa, sillä olen tainnut ostaa häälehden kerran ja siitäkin on aikaa yli kaksi vuotta. En muista, mikä lehti se on ollut, mutta silloin lehden anti tuntui jäävän hyvin pintapuoliseksi ja koin lehden sisällön olleen lähinnä mainoksia. Lehti tuntui silloin enemmän pieneltä ajatuksia herättävältä oppaalta, kuin konkreettisia vinkkejä antavalta lehdeltä. Häät ja juhlat - lehti oli kuitenkin lupaavan painava ja paksu, joten osasinkin odottaa jotain konkreettista antia. Ja sitähän se todellakin tarjosi! Halusin koota tähän postaukseen lehden parhaimmat jutut joista oli itselleni eniten hyötyä!

Tämän jutun huomattuani sydän hyppäsi kurkkuun. Kyseessähän oli juttu siitä, minkä mallinen mekko käy parhaiten tietylle vartalotyypille. Koska olen ostanut mekon jo syyskuussa, kävi mielessäni pienehkö kauhuskenaario siitä, että olen valinnut juuri sen epäimartelevamimman puvun tietämättäni! Onneksi oman vartaloni malli, tiimalasivartalo, on hyvinkin moneen pukuun taipuvainen. Kysymys tässä vartalotyypissä onkin juuri siitä, mitä vartalon kohtaa haluan korostaa. Itse rakastan puvussani sitä, että se korostaa kapeaa vyötäröä sekä rintavarustusta asiallisen ryhdikkäästi. Tämä juttu kannattaa lukea, kun on menossa kokeilemaan hääpukuja, jotta tietää, minkämallisista kannattaa aloittaa sovitus.

Lehden toinen ehdoton tärppijuttu olikin oikeanlaisten hääkenkien hankintaan liittyvä juttu. Koska pohdin omia hääkenkiäni tässä postauksessa antoi tämä juttu lisäperspektiiviä ja vinkkejä kenkien hankintaan. Nyt ainakin itse tunnen olevani paremmin perillä siitä, mitä kengiltä odotan. Häämessuilla aionkin hoitaa kenkäasian kuntoon!

Keskitytään vielä hetki morsiameen. "Hääkampaus kasvojen muodon mukaan"-juttu oli erittäin tervetullut ja hyödyllinen ainakin mulle! Mulla on muutama ihannekampaus, joista haluan lähteä kampausta toteuttamaan. Nyt tiedän, minkä tyylisiä kampauksia haavekampauksesta täytyy kuvin etsiä, että ne sopivat mun kasvojen muodolle!

Nyt hetkeksi morsiamen tyylistä sulhasen tyyliin! Oli ihanaa, kun lehdessä oli sulhasmuodin trendeistä juttu. Antti ostaa itselleen uuden puvun ja on pähkäillyt paljon, millainen puku se mahdollisesti olisi. Veikkaan, että tästä jotain ideoita Antillekin tulee puvun suhteen! Nautin myös suuresti lukea morsiusmuodin trendeistä, sillä olen vähän pähkäillyt, mitä ensi vuoden trendit pitävät sisällään.

Tämän kaiken lisäksi juttua oli tottakai itse häistä, ohjelmasta, häämatkakohteista, sormuksista, juomasta, ruuasta ja kaikesta muusta häihin liittyvästä!Itse ainakin koen, että nyt mulla on paljon selkeemmät visiot siitä, mitä lähden esimerkiksi juuri häämessuilta hakemaan. Niin muuten, Suomen häämessut järjestetään Jyväskylässä 21.1. ja ennakkoliput on nyt myynnissä! Lipput, infot ja näytteilleasettajat löydät tästä linkistä!

Onko muita morsiamia tulossa häämessuille?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti