torstai 1. joulukuuta 2016

Hiushaaveiluja

Muutama viikko sitten kyllästyin pitkiin, todella huonokuntoisiin hiuksiini ja kävin leikkauttamassa long bobin. Tämä sai mut miettimään vähän enemmän hiusasioita liittyen häihin. Tiedän, että saan kasvatettua häihin mennessä sopivan mittaiset hiukset ja ainahan voi turvautua pidennyksiin, jos meinaa pituudesta unelmakampaus jäädä kiinni.

Kun alettiin suunnittelemaan häitä, oli ajatuksena se, että kampaus saa olla iso ja todella sotkuinen nuttura, koska mekko tulisi olemaan melko yksinkertainen ja vähäkoristeinen. Kävikin niin, että puvussa on aika paljon nähtävää: pitsiä, kimalletta ja yksityiskohtia. Niinpä aloin miettimään, että yksinkertaisempi nuttura voisi toimia paremmin mekon kanssa. En haluaisi, että kokonaisuus näyttäisi liian isolta ja että mekko sekä nuttura yhdessä näyttäisivät siltä, että kokonaisuuteen on tungettu kaikkea liikaa. Kysyisin mielipidettä mekon kuvan kanssa, mutta ne halua paljastaa mekkoa ennen häitä. Eikä se ole vielä valmiskaan, sillä siihen tehdään ensi vuonna vielä muutama pieni muutos.

Ensimmäisenä ajatuksena oli alla olevan kollaasin tapainen kampaus, tosin vielä sotkuisemmalla yleisilmeellä.

Koska mekko tosiaan on itsessään aika koristeellinen ja haluaisin kovasti hiuksiin jotain koristetta, olisi varmasti yksinkertaisempi nuttura parempi vaihtoehto. Löysin Pinterestistä muutamia ihania, yksinkertaisempia nutturoita. Tässä kollaasi niistä

Tämän tyyppinen nuttura toisi myös lisäryhtiä yleisilmeeseen. Kampausta on kuitenkin jotenkin kamalan vaikea kuvitella, kun mekon tuunaustyöt eivät ole tosiaan vielä valmiit..Tällaisia ajatuksia sitä on vain viimeaikoina pyöritellyt päässään..

Mitäs mieltä te olette siitä, saako hääpäivänä olla näyttävä sekä kampaus ja mekko, vai tuleeko siitä liian täyteen ammuttu yleisilme? Pitääkö valita näyttävyydessä jompi kumpi? 

 kuvat Pinterestistä

2 kommenttia:

  1. Eiköhän sitä voi tehdä niin kuin itse haluaa :) Tuskimpa vieraat pohtii että olipas yliampuva kampaus. Mekkoa nyt en tiiä, mutta varmasti kumpikin vaihtoehto noista laittamistasi hiuksista käy. Tuo alimman kollaasin vasen kampaus on nätti!

    VastaaPoista
  2. Ihania häähiuksia!
    Mielestäni hääpäivänä molempien, sekä mekon että kampauksen pitää olla näyttävät tai ainakin kauniit ja yhteensopivat.

    VastaaPoista