torstai 5. tammikuuta 2017

Arvonta: Liput Suomen Häämessuille!

Fiilistelin tässä postauksessa uutta Häät ja juhlat- lehteä, kuin myös tulevia häämessuja. Tuolloin marraskuun alussa häämessut tuntuivat olevan hirmuisen kaukainen asia, mutta tänäänpä tajusin, että aikaa messuihin on enää vähän päälle kaksi viikoa! Oon fiilistellyt tällä viikolla paljon hääasioita ja tehnyt pieniä tilauksiakin (niistä lisää myöhemmin).

Tosiaan, Jyväskylän Suomen Häämessut järjestetään 21.1. Paviljongissa. Messuilta voi keräillä ideoita tulevia häitä varten, tavata palveluntarjoajia, shoppailla ja fiilistellä ylipäätänsä tulevia häitä.
Itse häämessuilla katselen vielä kenkiä, vaikka mieluiset olen nettikaupasta löytänytkin. Aion myös käydä tapaamassa luotto-ompelijaani, sillä hääpukuun täytyy tehdä pieniä muutoksia. Messuilla saan kiertää parhaassa seurassa, sillä seuraa mulle pitää neljä rakasta kaasoa.

Halusin jakaa messutunnelmia teille muillekin, joten ilokseni sain arvontaan kaksi lippua häämessuille! Ohjeet arvontaan alla

Arvontaan voit osallistua seuraavasti: kommentoi kommenttikenttään oma nimesi, sekä sähköpostiosoitteesi. Kirjoita fiilistely myös siitä, miksi haluaisit häämessuille (fiilistely ei vaikuta arvontatulokseen, haluan itse vain fiilistellä teidän kanssa!) ja kenet ottaisit mukaan. 
Arvonnan palkintona on siis kaksi (2) lippua Suomen Häämessuille Jyväskylään 21.1.

Aikaa osallistua on 5.1.-13.1. Ilmoitan voittajan täällä blogissa 14.1. 
Häämessujen virallisille nettisivuille pääset tästä.

Arpaonnea ja hääsuunnittelun iloa!


15 kommenttia:

 1. Emilia Kariuki, kariuki.emilia98@gmail.com

  Lähtisin virittäytymään kokoajan lähestyvien juhannushäiden tunnelmaan! Meidät vihitään Jyväskylän Kaupunginkirkossa, ja sitä olenkin käynyt ihastelemassa ja fiilistelemässä jo nyt talvisaikaan monesti :-D Vielä puuttuu muutamia yksityiskohtia ja häämekkoakin pitäisi kaventaa, joten messuille olisi mukava päästä kiertelemään :-) Kaveriksi ottaisin tietty rakkaan sulhaseni tai aivan yhtä rakkaan anoppini joka on aivan hullaantunut häiden suunnitteluun <3

  VastaaPoista
 2. Ottaisin ehdottomasti mukaan mieheni :) Sähköpostiosoite: jenna.kuivalainenn@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Heidi Honko, honko.heidi@gmail.com

  Ottaisin messuille mukaan mieheni. Menemme elokuussa naimisiin ja messuilta voisi saada kivoja ideoita vielä tekemättä oleviin hääjärjestelyihin :)

  VastaaPoista
 4. Ella Puttonen, ella.puttonen@gmail.com

  Ollaan heinäkuussa naimisiin menevän kaverin kanssa suunniteltu messuilla käymistä, että voidaan vakoilla hyviä ideoita esim. koristeluun ja pukuun liittyen. :)

  VastaaPoista
 5. Maria Jerkku maria.jerkku@live.com Olisi ihana päästä fiilistelemään hääjuttuja messuille yhdessä hyvän ystävän kanssa.

  VastaaPoista
 6. Henna28
  Mieheni kanssa mentäisiin, avomieheni vielä mutta olisi hauskaa päästä näkemään kaikkea kaunista ja häämenu kiinnostaa sekä tietty hääpuvut.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Jenna
  Mieheni kanssa menisimme. Menemme naimisiin 2018 ja tuleva aviomieheni ei tiedä vielä paljoakaan häiden suunnittelusta, ja olemme todellakin vasta aloittamassa budjetin tekoa. Olisi ihana päästä fiilistelemään häitä yhdessä. <3

  yksipienielefantti@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tiina Ojanen t.m.ojanen@gmail.com. Lähtisin messuille mieheni kanssa ja messuilta lähtisimme hakemaan inspiraatiota ja ideoita omiin tuleviin häihimme.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Lähtisin hakemaan inspiraatiota ensi kesän häihin :) tanja.lintunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 11. Kati, karskikati(at)gmail.com

  Meillä on häät ensi kesänä ja olisi ihanaa päästä jo hiljalleen hääfiilikseen ja messut tulisivat juuri oikeaan saumaan :) ottaisin mukaan toisen kaasoni. Jee!

  VastaaPoista
 12. Mies lähtee ja kaasoista ainakin yksi lähtee. Inspistä ja ideoita koristeluun omia elokuun häitä varten :)

  essi.meisalmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Häämessuille mukaan lähtisi sulho. Mentäisiin hakemaan inspiraatiota lähestyvien kesähäiden koristeluun sekä miesten hääpukeutumiseen. Jenni Huttunen, jenni.huttunen83@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Niina Lotvonen niinalotvonen@gmail.com

  Kaasojen kanssa mentäisiin ettimään ideoita ensi kesän maalaisromanttisiin latohäihin, mm. valaistus, pöytäkoristeet sekä kutsut :)

  VastaaPoista
 15. Kaason kans mentäis fiilistelee messuille!
  Miinakaroliina@hotmail.com

  VastaaPoista