maanantai 16. tammikuuta 2017

Häämatka varattu!

Ollaan jo pitemmän aikaa mietitty, että halutaan lähteä ulkomaille vielä ennen häitä. Joulun aikaan Antti yllätti mut ja lupasi viedä mun tänä keväänä reissuun ikäänkuin palkinnoksi palautetusta kandityöstä. Alettiin pohtimaan tuossa joululomalla reissun ajankohtaa ja sitä, milloin lähdettäisiin reissuun vai lähdetäänkö sittenkään ennen häitä. Pohdinnan tulos oli se, että lähdetään toukokuussa meidän etkohäämatkalle sekä mun kandinpalautumisreissuun!Matkakohteeksi valikoitui Kreikan Parga.

Oltiin jo aikaisemminkin mietitty, että reissu voisi olla meidän häämatka jo vähän etukäteen. Ensi syksyn ja seuraavankin talven kuviot on meillä ihan auki, eikä voida luottaa siihen, että opinnot, työt tai elämäntilanne olisi sellainen, että päästäisiin lähtemään häiden jälkeen. Varmaan toki jokin pieni reissu tehdään häidenkin jälkeen, mutta se voisi olla sitten esimerkiksi Suomen sisällä.

Millekään bilelomalle ei olla lähdössä, joten sekin vähän määritteli paikan valintaa. Lähinnä rauhallisuus, kaunis luonto ja sen tarjoamat aktiviteetit, rannat, pienet ravintolat ja tavernat teki meihin vaikutuksen. Ihanaa päästä vaan olemaan ja nauttimaan!


Onko täällä muita, jotka lähtevät jo ennakkoon häämatkailemaan?:)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti