sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Jyväskylän häämessut - inspiraatiota ja innostusta

Eilen koitti kauan odotettu hetki, kun Jyväskylässä järjestettiin Suomen Häämessut. Messuilla mukana menossa oli 3/4 kaasoa, vanhin siskoni sekä äippä. Oltiin ennen yhtätoista Paviljongilla ja lähdettiin kiertelemään näytteilleasettajien pisteitä. Vaikka messualue tuntuikin aika pieneltä, oli kiva huomata, että näyttelilleasettajia oli monipuolisesti tarjolla.

Messuilla oli paljon nähtävää ja ihasteltavaa ja sainkin tosi paljon ideoita esimerkiksi pöydän kukka-asetelmiin.. Tapasin myös Atelje Iinan Iinan ja sovittiin puvun muokkauksesta ja aikataulusta. Huhtikuussa pitäisi viedä rakas mekko Iinalle muutostöihin ja samalla katsotaan myös vuokralle Antin pukua. Oli ihana kuulla, että muutokset, joita mekkoon haluan tehdä, on mahdollisia!Myös kenkäasia pyörähti käyntiin, sillä ostan luultavasti Iinalta myös kengät.

Kierreltiin messuja ympäriinsä, otettiin kuvia ja fiilisteltiin muutenkin hääjuttuja. Katseltiin sormuksia ja häämuotinäytöstä. Onneksi messuista ei ollut hyötyä vain minulle, vaan myös siskoni saivat idiksiä, inspiraatiota sekä mahdollisia palveluntarjoajia omiin häihinsä. Messujen jälkeen suunnattiin meille viettämään kaasoiltaa. Suunniteltiin häitä, häiden ohjelmaa ja muutenkin jatkettiin häiden fiilistelyä.


Vaikka messuilla oli lähinnä Jyväskylän palveluntarjoajat liikenteessä, sain messuilta sen mitä halusinkin. Aikataulu mekon suhteen on selvä ja tiedän, että muutostyöt onnistuu. Kenkäasiakin tuli hoidettua. Messujen ihanin anti oli kuitenkin hääfiilis ja hyvä mieli. Oli ihanaa katsella hääkuvia ja miettiä omia koristeluita ja hääkampauksia. Taas kerran tuli into siitä, että meidän häät on todellakin tänä vuonna ihan oikeasti!

Olitteko itse häämessuilla ja saitteko sieltä sen, mitä haittekin?
 

4 kommenttia:

 1. Yritin vilkuilla näkisinkö sinua, mutta en huomannut! Oli kyllä niin paljon kaikkea, ettei tiennyt mihin katseen laittaisi.. kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh no onpa harmi ettei törmäilty! :/ Oli siellä kyllä sen verran kateltavaa ja ihasteltavaa että meni ihmiset aika ohi!

   Poista
 2. Tuli käytyä juu. :) Häät vasta heinäkuussa 2018, eikä ollut mitään erityistä hakusessa. Käytiin vähän haistelemassa häähumua kaasojen kanssa ja mukavaa oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Mutta hyvä lähteä ajoissa inspiroitumaan ja hakemaan hääfiilistä.:)

   Poista