keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Mitä odotan häämessuilta?

Lauantaina koittaa pitkään odotettu häätapahtuma, nimittäin Suomen Häämessut täällä Jyväskylässä! Häämessujen ohjelma on monipuolinen aina musiikista ja kauneudesta avioehtoihin ja uskon, että varsinkin Jyväskylän tai lähialueen morsiamille messut tekevät erittäin helpoksi löytää oikeat palveluntarjoajat suurta päivää varten.


Oon fiilistelly messujuttuja jo pitkän aikaa ja ihanaa viimeinkin päästä hakemaan inspiraatiota ja hakemaan tietoa. Katsoin näyttelilleasettajien listaa ja ilokseni huomasin Atelje Iinan osallistuvan messuille. Iina on ollut perheemme luotto-ompelija pitkän aikaa ja ajattelinkin viedä mekkoni tuunaukseen Iinalle. Käyn ainakin siis Iinan pisteellä juttelemassa oman mekkoni kohtalosta, kuin myös miesten puvun vuokraamisesta sekä katselen, josko Iinalla olisi mulle hääkenkiä!

Mitä sitten odotan häämessuilta? Ompelijan tapaamista ja pukuasian eteenpäin viemistä, mahdollista kenkien löytämistä, mutta myös konkreettisia ideoita ja inspiraatiota esimerkiksi pöytien koristeluun sekä muutenkin paikan koristeluun. Myös hääkakkuun kaivataan lisää ideoita!

Ketä muita menossa häämessuille ja mitä te odotatte niiltä?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti