maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuoden 2017 Uusi Hääblogi-ehdokas!


Eilen sähköpostissani köllötteli aika mieluinen yllätys. Sain Love Me Do:n tuottajalta sähköpostia, että tämä minun ihanainen pienoinen hääblogini on ehdolla Vuoden 2017 Uudeksi Hääblogiksi! Aivan mahtavaa ja jännittävää! Vaikka äänestyksestä laittelinkin Instaan ja Faceen, en olisi uskonut, että saan niin paljon ääniä, että pääsisin finaaliin.

Jos haluat äänestää blogiani Vuoden 2017 Uudeksi Hääblogiksi, klikkaa itsesi tänne (klick), rastita Aamuruskon häät ja paina "Äänestä". Aikaa menee ehkä minuutti! Kiitos paljon jo etukäteen mahdollisista äänistä, on tämä vaan mahtavaa!

-Auroora-

5 kommenttia:

 1. Oothan ottanut huomioon, että 99% blogin kuvista on laittomasti kopioituja ja julkaistuja. Pinterestistä, googlesta tms ei saa kopioida yhtään kuvaa saati vielä julkaista niitä ilman kuvan ottajan lupaa. Vaikka monet niin tekevät, se ei ole laillista. Suosittelen käyttämään lisenssivapaita kuvia, joita löytyy esimerkiksi kuvapalveluista tiettyjen lisenssien alta sekä ylipäätään perehtymään asiaan. Tästä voi joutua pahoihinkin vaikeuksiin, jos kuvien ottajat löytävät kuvansa väärästä paikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai onkos niin, että esimerkiksi postauksessa lähdeviittauksella/linkillä saa kuvia käyttää?

   Poista
  2. Laskeskelin myös, että olen tehnyt 23 postausta, joista 17 postauksessa on itseottamat kuvat käytössä, että ihan tuo 99% ei taida pitää paikkaansa.. Mutta nimenomainen kysymys tässä taitaapi olla tuo lähdeviittaus/linkki.. :/

   Poista