lauantai 8. heinäkuuta 2017

Hääyö Hotelli-Ravintola Almassa

Törmäsin tulevaan hääyöpaikkaamme aika vahingossa. Etsin aamupalapaikkoja, sillä vietämme kaasojeni kanssa häitä edeltävän yön Omena Hotellissa. Ompun sivuilla mainostettiin aamupalaa Hotelli Almassa, joka on pienen kävelymatkan päässä ompusta. Ihastuin Alman huoneisiin  ja varasin meille hääyön tornihuoneista.

Tornihuoneet sijaitsevat varsinaisen Hotelli-Ravintola Alman päärakennuksen takana. Tornihuoneet sijaitsevat 1920-luvulla rakennetussa VR:n höyryvetureiden vesitornissa ja fiilis näissä huoneissa on todella upea! Pääsinkin alkuviikosta jo kuvaamaan meidän hääyön huoneen ja täytyy sanoa, että hyvin valitsin (kuten kuvista näkyy). Varsinkin pieni sauna huoneessa on tervetullutta luksusta ja uskon, että ainakin häitä seuraavana aamuna todella tervetullut lisä! Vaikka huoneessa olikin sauna, televisio ja muita mukavuuksia, oli huoneessa ihanasti esillä kuitenkin vanhaa tyyliä. Mieltäni lämmittää kovasti aina se, että rakennuksen alkuperäinen henki ja tunnelma on säästetty.

Tornihuoneiden lisäksi varsinaisessa päärakennuksessa on myös tarjolla viihtyisiä ja kodikkaita hotellihuoneita, sekä kaksi sviittiä niin päärakennuksessa, kuin myös tornissa.  Ihanaa Alman päärakennuksen huoneissa on myös se, että kaikki huoneet on sisustettu osittain antiikkiesineillä sekä värisävyt ovat kaikissa erilaisia. Päärakennuksesta et siis löydä kahta samanlaista huonetta! Huoneita pääset katsomaan muuten älyttömän kätevästä Virtual Tourista ( klikkaa tästä!). Olen myös kuullut, että Alman aamupala sekä lounas kannattaa testata!

Oman lisänsä ja fiiliksensä meille tuo tähän myös se, että Antin vanhemmat ovat viettäneet omaa hääjuhlaansa Hotelli Almassa 9.7.1983. 

Täällä alkaa jo hääfiilis pikkuhiljaa nousemaan!
Mites muilla elomorsiamilla?1 kommentti:

  1. Onpa ihana paikka! Ystäväni menee myös elokuussa naimisiin Seinäjoella ja olisi ihanaa mieheni kanssa yöpyä tuolla.

    VastaaPoista