keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kurkistus koekattaukseen

Juhannuksen jälkeen kokeiltiin äitin kanssa tehdä pieni koekattaus meidän tulevasta hääkattauksesta. Olin pyöritellyt ajatuksia kattauksesta alkuvuodesta saakka ja miettinyt erilaisia ideoita, miten sen voisi toteuttaa. Kattauksen suunnittelu on ollut kivaa,  mutta mun on ollut jotenki tosi vaikeaa hahmottaa, mitkä elementit käyvät yhteen. Oon vähän pelännyt, että meidän kattauksesta tulee jotenkin liian sekava ja sekavuuden välttämiseksi halusinkin kattausta kokeilla.

Ensimmäinen jännityksen aihe oli nuo ruokailuvälinetaskut. Kokeiltiin itseasiassa kahta eri vaihtoehtoa, tuo kuvassa näkyvä vaihtoehto niin, että välineet näkyvät kokonaan ja toinen vaihtoehto niin, että välineet ovat servetin sisällä ja näkyvät vain osittain. Täytyy kyllä tunnustaa, että nyt en edes muista, kumpi vaihtoehto valittiin! :D No, kaippa sen sitten osaa uusiksi päättää, kun aika on. Tykkäsin kovasti tuosta kauniin servetin ja pitsin yhdistämisestä tuollaiseen vähän miehekkäämpään mustaan. Tuo nimikyltti laitetaan vielä juuttinarulla. Juuttinaru tuo boheemin ja jotenkin vähän lämpöisemmän ilmeen pöytäkattaukseen. Instagramkuvassani ( @pikkuauroora) näkyy tuo juuttinaru.

Tuikkukipot olen ostanut hääkirpputorilta ja onneksi ne oli jo valmiiksi koristeltu, joten niitä ei tarvinnut alkaa itse koristelemaan. Violettiin teemaan sopivasti tilasin netistä violettia koristehiekkaa. Oikeiden tuikkujen ja tulen pitäminen hirvittää, varsinkin kun paikalla on lapsivieraita. Päädyin tilamaan pieniä ledejä tuonne hiekkaan upotettavaksi ja täytyy sanoa, että on toimiva ja kätevä ratkaisu! Pientä lisää tuo pöytiin nuo "If you Instagram"- kyltit, sekä tietenkin sitten kukkamaljakot ja niissä olevat kukat. Teen muuten teille tässä piakkoin postauksen kukkamalajoiden nopeaan ja helppoon tuunaukseen, joten pysykää kuulolla!

Tässä pieni kurkistus meidän kattaukseen! 
Jos olette postanneet samasta aiheesta, linkittäkää toki postaukset!:)

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti